Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
93 007 77 96
93 007 77 96
info@tanitdifusio.cat

  

EQUIP

Valors

 

Experiència, originalitat, motivació, qualitat i rigor són valors que aportem a cadascun dels projectes que ens són confiats. Treballem en equip per tal d’assolir amb èxit els objectius dels nostres clients.

 
Gonzalo Berger - Historiador

Llicenciat en Història. Màster en Història Contemporània i Món Actual. Doctorand al Departament d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona. Gestió de conjunts arqueològics i espais culturals.

La recerca i documentació històrica, la conceptualització d’espais museogràfics, espais d’educació o lleure...la nostra feina només té sentit si té un valor pel conjunt de la societat.

Paula Lloret - Antropòloga

Llicenciada en Antropologia social i cultural. Didàctica de les ciències socials.

Divulgar el patrimoni amb passió és un dels meus objectius per què es desperten les emocions i aquesta és la millor manera de transmetre els coneixements. La recompensa és quan encomanem aquesta passió als escolars, als polítics, als tècnics o als visitants, és la garantia que aquest patrimoni es preservarà per sempre, que ja se’l senten seu.

Laia Castillo - Historiadora i arqueòloga

Llicenciada en Història. Màster en Arqueologia i Patrimoni. Màster en Formació del Professorat de Secundària.

Em considero una apassionada del patrimoni cultural. Com arqueòloga, penso que la difusió és essencial per a la seva preservació i conservació. És per això que m'agrada tant la feina que fem ja que a través de la didàctica transmetem la passió i l'estima per aquest.

Jenifer Montiel - Historiadora

Llicenciada en Història. Màster en Ciències de les religions. Màster en Formació del Professorat de Secundària. Grau de Promoció turística local i informació al visitant.

"Per mirar cap al futur és necessari conèixer el passat i la millor forma de fer-ho és mitjançant la difusió, sobretot entre les joves generacions."

Laia Gallego - Arqueòloga

Graduada en Arqueologia. Màster en Historia contemporànea i Món Actual
"Penso que el patrimoni només pot ser-ho si es coneix i s’aprecia. És per això que concebo la divulgació com el fi últim de la recerca històrica, ja que tan sols fent partícip dels nostres béns al conjunt de la societat, construïm patrimoni."

Arnau Carbonell - Arqueòleg

Graduat en arqueologia

"La cultura és el vincle invisible que uneix a la gent; la seva relació radica en estreta associació amb les formes que tenim de pensar i viure. D’aquí la importància de realitzar un enllaç entre l’estudi del patrimoni cultural i la nostra societat, ja que la bona divulgació és el resultat de tota una investigació cuinada a foc lent i ben servida."

 

 

Col·laboradors

 

Tanit didàctica i difusió cultural col·labora amb professionals de diferents disciplines vinculades als nostres projectes per tal d’oferir un servei integral als nostres clients.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 007 77 9693 007 77 96

Email: tanitdifusio@tanitdifusio.cattanitdifusio@tanitdifusio.cat

On somRiera Salvet 21
Vilassar de Dalt
Barcelona

SEGUEIX-NOS

Facebook TanitdifusioTwitter TanitdifusioRss Tanit Difusió

Youtube TanitdifusioGoolge+ TanitdifusioInstagram Tanitdifusio

TANIT DIDÀCTICA I
DIFUSIÓ CULTURAL

INICI / BLOG / EQUIP / VÍDEOS
/ ESCOLES / CONSULTORIA
/ RUTES I VISITES GUIADES A GRUPS
/ CONTACTE / NOTA LEGAL