Riera Salvet 21, Vilassar de Dalt
c/ Ernest Lluch, 41 Teià
93 007 77 96
691 170 860
info@tanitdifusio.cat

OCITUR

Oci i turisme del Segle XXI - Perspectives de futur. Del 29 de Juny al 2 de Juliol 2014

Paula Lloret i Gonzalo Berger de Tanit difusió cultural tornen a participar al Congrés Internacional d'Oci i Turisme (OCITUR) amb la presentació de la ponència "El Festival Laietania: Una aposta de territori pel turisme cultural"

El projecte Festival Laietania té com a principal objectiu posicionar i consolidar el turisme cultural al Maresme i potenciar la xarxa d'equipaments culturals i jaciments arqueològics de temàtica ibèrica i romana de la comarca.

La creació d'una marca de qualitat associada a l'oci i el turisme cultural al Maresme ha de permetre incrementar el número de visitants anuals als municipis que aposten per un desenvolupament turístic vinculat al patrimoni i a la gastronomia.

Després de tres edicions el Festival Laietania es consolida a la comarca amb la participació de 13 municipis, 45 entitats i milers de visitants.

El projecte Festival Laietania ha estat impulsat i coordinat per l'empresa de gestió cultural Tanit difusió cultural i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: 93 007 77 96691 170 860

Email: tanitdifusio@tanitdifusio.cattanitdifusio@tanitdifusio.cat

On somc/ Ernest Lluch, 41
08329 Teià
Barcelona

SEGUEIX-NOS

Facebook TanitdifusioTwitter TanitdifusioRss Tanit Difusió

Youtube TanitdifusioGoolge+ TanitdifusioInstagram Tanitdifusio

TANIT DIDÀCTICA I
DIFUSIÓ CULTURAL

INICI / BLOG / VÍDEOS
/ ESCOLES / CONSULTORIA
/ RUTES I VISITES GUIADES A GRUPS
/ CONTACTE / NOTA LEGAL